ADR kiterjesztés más tartányos árucsoportra

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Az ADR Egyezmény B melléklet 8.2 fejezet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Bármely hiányzó egy, vagy több tartányos árucsoportra utólag kiterjesztő vizsgát tehet. A képzést a tartányos szakosító alap tanfolyamokhoz párosítva végezzük. A tanfolyam elvégzésének feltétele a bármelyik, meglévő és érvényes ADR tartányos bizonyítvány megléte. Ha a régi bizonyítvány lejárt, azt kiterjeszteni már nem lehet. A tanfolyamon a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható! Tantárgyi felmentések nem adhatók.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati vizsga

Speciális ismeretek T2, T3, T5.1-9

Teszt (SZEV)

Van

Az intézmény által nyújtott ingyenes felnőttképzési szolgáltatások

Tudásmérés

A meglévő tudás beszámítását lehetővé tevő a jelentkező kérésére történik. A beszámítás lehetőségéről, illetve a meglévő tudás egyéb módon történő figyelembevételéről a felmérés eredménye alapján a képzésért felelős vezető dönt. Miután felmentésre nincs lehetőség a felmérés eredménye csak tájékoztató jellegű.

Képzési tanács

A tanfolyam elvégzését követően GKI gépkocsivezetői tanfolyamokat végezhet.

Tanfolyam

Hétfőtől keddig 08:00-tól 16:00-ig, szerdán 08:00-tól 12:00-ig (a választott árucsoporttól függően). 

Hatósági vizsga

Írásbeli/gyakorlati vizsga a Hatóság által jóváhagyott napon, sikeres vizsga esetén hatósági bizonyítványt kap.

Pótvizsga díjak

Pótvizsgára jelentkezés díja: 5.000.- Ft/alkalom, melyet a pótvizsga alkalmával egyszer kell megfizetni. Ezen felül a sikertelen vizsgaelemek után 

  • SZEV-es vizsga díja:   4.600.- Ft/db
  • Gyakorlati vizsga díja: 5.000.- Ft/db

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez ne legyen probléma! Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban. Segítünk Önnek abban, hogy azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek. Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!