Undort keltő anyagok szállítása

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Ez a tanfolyami képzés a Hatóság döntése alapján megszűnt. További információkért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken vagy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elérhetőségein!

A 61/2013. (X. 17.) NFM rendelet előírásainak megfelelő szaktanfolyam, mely az ADR hatálya alá nem tartozó undort-keltő áruk fuvarozásához ad szakképesítést a tanfolyam.

A képzést az ADR alap tanfolyamokhoz párosítva végezzük. A tanfolyam a jelentkezők létszámától függően indul. A tanfolyam elvégzésének feltétele nincs. A tanfolyamon a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható! Tantárgyi felmentések nem adhatók.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Alapismeretek

Nincs

Van

Szállítási ismeretek

Nincs

Van

Tanfolyam

Résztvevőkkel egyeztetett nap 08:00-tól 15:00-ig

Hatósági vizsga

Szóbeli: ugyan azon nap 16:00, sikeres vizsga esetén hatósági bizonyítvány.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!