Undort keltő anyagok szállítása

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Ez a tanfolyami képzés a Hatóság döntése alapján megszűnt. További információkért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken vagy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elérhetőségein!

A 61/2013. (X. 17.) NFM rendelet előírásainak megfelelő szaktanfolyam, mely az ADR hatálya alá nem tartozó undort-keltő áruk fuvarozásához ad szakképesítést a tanfolyam.

A képzést az ADR alap tanfolyamokhoz párosítva végezzük. A tanfolyam a jelentkezők létszámától függően indul. A tanfolyam elvégzésének feltétele nincs. A tanfolyamon a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható! Tantárgyi felmentések nem adhatók.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Alapismeretek

Nincs

Van

Szállítási ismeretek

Nincs

Van

Tanfolyam

Résztvevőkkel egyeztetett nap 08:00-tól 15:00-ig

Hatósági vizsga

Szóbeli: ugyan azon nap 16:00, sikeres vizsga esetén hatósági bizonyítvány.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez ne legyen probléma! Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban. Segítünk Önnek abban, hogy azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek. Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!