Koronavírus információk (COVID-19)

Tisztelt Ügyfeleink, Hallgatóink!

A koronavírus (COVID-19) járvány által okozott helyzettel kapcsolatos legfrissebb információ iskolánkra, a tanfolyamokra és a vizsgákra vonatkozóan a következő:

A tegnapi nap folyamán az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Hatóság (KAV - kavk.hu) kiadott egy közleményt a képző szerveknek, illetve vizsgázóknak. A vizsgáztatások a kialakult helyzetre való tekintettel, 2020. március 19-től határozatlan időre leállnak. Az intézkedés a közúti, a vasúti, és a hajózási területet egyaránt érinti, és kiterjed a pályaalkalmassági vizsgálatok elvégzésére is. A befizetett vizsgadíját senki sem veszíti el, minden érintett a vészhelyzet elhárítását követően díjmentesen vehet majd részt a most lemondott vizsgákon, vizsgálatokon.

A fentiek alapján iskolánk is ideiglenesen bezár, további intézkedésig a tanfolyamok szünetelnek. Amint a helyzet normalizálódni fog, illetve bármilyen, az oktatást érintő fejlemény történne, továbbra is tájékoztatni fogjuk Önöket az összes rendelkezésre álló csatornánkon!

Természetesen Ügyfélszolgálatunk email-en és mobiltelefonon továbbra is elérhető! Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolunk!

Budapest, 2020. március 19.

 


 

Tisztelt Ügyfeleink, Hallgatóink!

Az alábbi tájékoztatást tudjuk Önöknek nyújtani jelenleg a koronavírus (COVID-19) által kialakult helyzetre vonatkozóan:

Az iskolánk által meghirdetett tanfolyamok iskolarendszeren kívüli, felnőttképzés keretében folyó képzések, tehát a hétvégén kihirdetett rendkívüli iskolabezárások ezekre a képzésekre nem vonatkoznak! Az ilyen típusú képzéseket felügyelő Hatóság (KAV - kavk.hu) részéről eddig semmilyen hivatalos állásfoglalás, információ nem érkezett hozzánk, illetve semelyik másik képző intézményhez sem.

A fentiek alapján, iskolánk a meghirdetett tanfolyamokat továbbra is megtartja. Természetesen a jelenlegi speciális helyzetre tekintettel, fokozott higiéniai szabályok betartására mi is ügyelünk és erre a hallgatóink és oktatóink fegyelmét is felhívjuk, valamint az oktatások pedig kis létszámú csoportokban történnek!

Amennyiben bármilyen további hivatalos információt kapunk, úgy azt jelezni fogjuk az összes hivatalos csatornánkon.

Bármilyen további kérdés esetén keressék Ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Budapest, 2020. március 16.