További 5% kedvezmény minden tanfolyam árából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, további 5% kedvezményt kap a tanfolyam árából, függetlenül attól, hogy az ár már akciós volt-e vagy sem!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A személyes adatok védelme

A Transzport Studium Kft. magára nézve kötelezőnek tartja, hogy a tudomására jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és harmadik fél számára azokat az ügyfél írásos beleegyezése nélkül nem adja ki. A önkéntes adatszolgáltatás keretében rendelkezésére bocsátott információkat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-ában foglaltak szerint, kizárólag szolgáltatásának teljesítése céljából használja fel.

Az adatok felhasználása

A Transzport Studium Kft. tanfolyamaira való jelentkezéssel az ügyfél elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, és egyúttal hozzájárulását adja személyes adatai a fentiekben meghatározott módon történő felhasználásához. Az ügyfél adatainak rendelkezésre bocsátásával ahhoz is hozzájárul, hogy megadott e-mail címére a Transzport Studium Kft. hírleveket és egyéb promóciós tartalmakat küldjön.